Over JCI Sneek

JCI Sneek is opgericht in 1991 en is een netwerkorganisatie voor mensen tot 40 jaar, gericht op de regio Sneek en omgeving. Onze leden hebben een sociale of economische binding met deze regio en willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. JCI Sneek telt circa 25 leden en is één van de 100 lokale organisaties van Junior Chamber International (JCI) Nederland. JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor jonge ondernemende mensen. JCI Nederland telt meer dan 2300 leden verdeeld over 100 lokale organisaties.

Binnen de kamer zijn er verschillende commissies actief, die zich bezig houden met:
•    Het organiseren van verschillende projecten
•    Het organiseren van sociale activiteiten
•    Het selecteren en organiseren van trainingenEvenementen
Elk jaar organiseert JCI Sneek met succes de Mix & Match race. Dit is een zeilrace voor ondernemers in en rond Sneek. Een vloot van circa 25 poly-valken, gevuld met fanatieke zeilers, gaat op het Sneekermeer met elkaar de sportieve strijd aan. Het doel is tweeledig: allereerst een leuke netwerkmiddag voor bedrijven uit Friesland en tegelijkertijd geld inzamelen voor een goed doel. Naast de Mix & Match race is het wijnevent een jaarlijks terugkerende activiteit. De opbrengst van het wijnevent wordt gebruikt voor het kopen van Sinterklaas cadeaus, voor kinderen van verschillende stichtingen.JCI
Junior Kamer, internationaal beter bekend als JCI, is een netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor mensen tot 40 jaar. De leden zijn jong, veelal hoger opgeleide, mensen tussen de 23 en 40 jaar die zich willen ontwikkelen met onder andere trainingen.

Onze leden hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke en internationale contacten en willen zich daarnaast inzetten voor positieve verandering in de maatschappij. JCI heeft geen politieke of religieuze achtergrond.
Voor meer informatie over JCI in Nederland of international kijk je op www.jci.nl of www.jci.cc

Volg ons:

Neem contact op:

ontvang e-mail kopie