JCI Sneek Mix en Match Race voor Browndalehuizen02-05-2013

Sneek – Op donderdag 20 juni organiseert JCI Ter Snaecke haar jaarlijkse Mix&Match Race, een relatie/netwerk evenement op het Sneekermeer en Starteiland. De Mix&Match Race is een zeilwedstrijd voor bedrijven die dit jaar voor de 12e keer georganiseerd wordt. Tijdens een middagvullend programma wordt sportief zeilen gecombineerd met gezellig samenzijn en ruimte voor netwerken.

Maar eigenlijk het allerbelangrijkste is dat de Mix&Match Race verbonden is aan een goed doel. Dit jaar wil JCI ter Snaecke met de steun van het bedrijfsleven, kinderen uit therapeutische gezinshuizen (Browndalehuizen) uit onze omgeving op zomerkamp laten gaan. Hiervoor is € 3000,- nodig. Dit kamp is een erg belangrijk middel in de behandeling van deze kinderen, die in hun jeugd vaak traumatische ervaringen hebben opgedaan. Samen met uw hulp laten kunnen deze kinderen ervaren wat het is om weer kind te zijn!

U kunt zowel als bedrijf/groep als individu meedoen. Deelname als bedrijf/groep houdt in dat u een eigen zeilboot (polyvalk) toegewezen krijgt voor u en uw bemanning (max. 4 personen). Deelname als individu betekent dat u gemixt wordt en meezeilt op één van de zeilboten.

Volg ons:

Neem contact op:

ontvang e-mail kopie