JCI Sneek zeilt € 3000 bij elkaar voor jeugdhulp22-06-2013

Sneek – Afgelopen donderdag heeft het zeilevenement Mix en Match voor de 12e keer plaats gevonden op het Sneekermeer. Het door de Junior Kamer Ter Snaecke geïnitieerde evenement met als doel Friese bedrijven te laten netwerken en om iets terug te geven aan de lokale gemeenschap. Dit jaar is jeugdhulp Friesland in het zonnetje gezet.

Jeugdhulp friesland heeft een methodiek ontwikkeld waarbij kinderen die uit huis geplaatst zijn om wat voor reden dan ook, een nieuwe vertrouwensband kunnen opbouwen met pleegouders of begeleiders. Bij deze methode worden kinderen met de nieuwe begeleiders of pleegouders op een kamp gestuurd om binnen korte tijd een sterke band op te bouwen. Door de steeds minder worden de subsidies wordt het bijna onmogelijk deze kampen te blijven organiseren. Het volledige bedrag van €3000,00 is beschikbaar gesteld door de Junior kamer ter Snaecke.

Behalve de gulle gift werd er een sportieve wedstrijd gevaren waarbij de Rabobank er met de koperen scheepshoorn vandoor ging.Volg ons:

Neem contact op:

ontvang e-mail kopie