Jubilerend JCI Ter Snaecke organiseert CVA10-03-2011

SNEEK – Dit jaar bestaat JCI Ter Snaecke 20 jaar en mag de Junior kamer uit Sneek op zaterdag 14 mei het CVA organiseren. Het CVA, het College van Afgevaardigen (CVA) in Sneek is de landelijke ledenvergadering voor JCI Nederland, waarbij naast deze vergadering ook diverse workshops en trainingen worden aangeboden. Ter Snaecke is van plan om ter gelegenheid van het jubileum flink uit te pakken.

De dag biedt uiteraard veel mogelijkheden om te netwerken. Het thema van dit evenement is “Waterrijk”. Tijdens de dag zal dit thema naar voren komen in Friese, waterrijke activiteiten, in combinatie met JCI trainingen en workshops. Voormalig Elfstedentocht voorzitter Henk (It giet oan) Kroes is een van de keynote speakers op deze dag, die door het Ter Snaecke organisatiecomité al als een voorproefje voor de Sneekweek wordt aangekondigd.

Het goede doel voor de ledenvergadering is de Stichting Pallieter. Stichting Pallieter wil een bijdrage leveren aan de palliatieve zorg voor ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch zieke kinderen en het maatschappelijk draagvlak en de aandacht voor deze specifieke zorg en doelgroep vergroten.

Volg ons:

Neem contact op:

ontvang e-mail kopie