Overweldigende opkomst wijnevent 9 november 2014 JCI Sneek12-11-2014

Op zondag 9 november heeft  JCI Sneek wederom een fantastisch wijnevent georganiseerd bij Weduwe Joustra. Op deze prachtige zondagmiddag hebben meer dan 100 personen geproefd van een 11 speciaal geselecteerde wijnen uit Frankrijk, Portugal en Spanje. Deze wijnen waren uitgezocht door Steve Sibson, vinolog bij Weduwe Joustra.

De mooie mix van bezoekers, die onder andere bestond uit: zakenrelaties, familie, vrienden, kennissen, buren, clubgenoten en oud leden van JCI Sneek heeft gezorgd voor een sfeervol samenzijn en een recordomzet. Van iedere doos wijn die er verkocht is, is een deel van de omzet gesponsord door Weduwe Joustra aan stichting De Kern om een sinterklaas feest te organiseren voor de kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen.

Naast de wijnproeverij in de tuinkamer, kantoor, wijnkelder en zolder heeft Jaap Sonnenberg een rondleiding verzorgd door de distilleerderij. Tijdens dit evenement werden er heerlijke hapjes geserveerd welke verzorgd waren door de JCI leden.

Hierbij willen wij Weduwe Joustra, Steve Sibson, Jaap Sonnenberg, de bezoekers en JCI leden bedanken. Zonder hen was dit evenement niet mogelijk geweest. Door hun inzet, aankoop en aanwezigheid kan JCI Sneek de kinderen van Stichting de Kern een prachtig sinterklaasfeest bieden.

Graag tot volgend jaar!

Volg ons:

Neem contact op:

ontvang e-mail kopie