Sneker Mix & Match Race JCI Sneek27-04-2012

Sneek 27 april 2012 – Op donderdag 7 juni organiseert JCI Ter Snaecke de jaarlijkse Mix&Match Race, het leukste relatie/netwerk evenement van Súdwest-Fryslan. De Mix&Match Race is een zeilwedstrijd voor bedrijven, die dit jaar voor de tiende keer wordt georganiseerd. Tijdens een middagvullend programma wordt sportief zeilen gecombineerd met gezellig samenzijn en ruimte voor netwerken.

Maar eigenlijk het allerbelangrijkste is dat de Mix&Match Race verbonden is aan een goed doel. Dit jaar krijgt een aantal zorgbehoevende ouderen  de dag van hun leven bezorgen. Door alle bezuinigingen is er steeds minder budget beschikbaar voor leuke dingen. Er zal op de dag van de Mix&Match Race een rondvaartboot varen, vol met ouderen en verzorgers, die het verdienen om een dagje te genieten op het water. Uiteraard volledig verzorgd met hapjes en drankjes.

U kunt zowel als bedrijf/groep als individu meedoen. Deelname als bedrijf/groep houdt in dat u een eigen zeilboot (valk) toegewezen krijgt voor u en uw bemanning (max. 4 personen). Deelname als individu betekent dat u gemixt wordt en meezeilt op één van de zeilboten.

Volg ons:

Neem contact op:

ontvang e-mail kopie