Wijnevent bij ‘de Weduwe’ voor het goede doel04-11-2012

SNEEK – Op zondag 4 november organiseert JCI Ter Snaecke het jaarlijkse wijnevent, in samenwerking met Weduwe Joustra. Steve Sibson, vinoloog bij Weduwe Joustra, zal weer een selectie maken van prachtige wijnen om samen met u van te genieten! Er zullen een aantal speciale wijnselecties voor u gemaakt worden die u voor de feestdagen en/of als relatiegeschenk kunt kopen.

Een van de doelstellingen van JCI Ter Snaecke is om goede doelen te ondersteunen zowel op lokaal niveau als ook daar buiten. Met uw aankoop steunt u het goede doe : Sinterklaas cadeautjes voor uithuis geplaatste kinderen. Deze cadeautjes brengen worden door een delegatie van JCI zelf bij de kinderen gebracht, inclusief Sinterklaas en Zwarte Piet.

U bent welkom op 4 november vanaf 15.30 uur bij de Weduwe Joustra op het Kleinzand 32 in Sneek. Voor dit ‘event’ geldt een entree van € 10,- p.p., Van dit bedrag ontvangt u € 5,- als korting retour op de eerste doos wijn. Voor de mensen met kinderen hebben is dit jaar ook weer kinderopvang geregeld. De kinderopvang wordt verzorgd door kinderorganisatie ‘Anelda’.

Volg ons:

Neem contact op:

ontvang e-mail kopie