top of page
Zoeken

Paaseieren zoeken voor jong en oud

Sneek, 8 april – Wie afgelopen zaterdag langs speeltuin De Groene Flach liep, zag een prachtig vrolijk schouwspel: ruim 50 kinderen, al dan niet met paashaasoren en mandjes, zochten naar paaseieren in één van de mooiste speeltuinen van Sneek; de Groene Flach.

Heel veel paaseitjes werden er verstopt en gevonden door de kinderen. Blije gezichten, volle monden en chocolade om de lippen; voor de kinderen een groot succes, dit zoeken naar paaseieren. Voor de dorst konden de kinderen limonade krijgen. Ook de ouders konden meezoeken, natuurlijk onder het genot van een bakje koffie of thee. Een uur vertier op een prachtlocatie voor jong en oud – want naast samen paaseieren zoeken, kon er ook geschommeld en geklommen worden, werd er gespeeld in het zand en werd er naar hartelust rondgerend.

Voor het eerst organiseerde JCI Sneek het ‘Paaseieren zoeken in Sneek’, waarbij het evenement werd opengesteld voor iedereen in de buurt. “Super leuk om dit te mogen organiseren voor de buurt en zowel kinderen als ouderen te zien genieten. We vinden het belangrijk om ook maatschappelijk betrokken te zijn en hoe leuk is het dan om zo het Paasweekend in te gaan. Voor de kids fantastisch, en ook voor de ouders leuk, want zo tref je ook je stadsgenoten weer eens. En op een prachtige locatie mét zonnetje. Wat ons betreft een enorm geslaagde ochtend”, aldus de organiserend leden van JCI. JCI Sneek is een gezellige netwerkorganisatie voor ondernemende personen tot 40 jaar. Trainingen volgen, netwerken, events organiseren waarbij ook regionale goede doelen worden gesteund en het organiseren en bijwonen van gezellige evenementen: dat is JCI Sneek. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs op één van onze events of sluit eens aan tijdens één van onze bijeenkomsten.

Σχόλια


bottom of page