top of page
Zoeken

Smaakvolle Avond voor het Goede Doel

Een aantal weken geleden creëerden we samen een onvergetelijke middag tijdens ons wijnevent op 5 november in het sfeervolle Weduwe Joustra.  Met 12 verrukkelijke wijnen die schitterden in het glas, was het een waar festijn voor de smaakpapillen!

In ons wijnenboekje vond je alle ins en outs over de geselecteerde wijnen. Dankzij de gulheid van lokale ondernemers, zoals Freerk Visserman, De Ganzenbroeders uit Hommerts, boerin Durkje, en Zuivelhoeve Sneek werden we ook verwend met heerlijke bijpassende hapjes.  Van verse paling tot smaakvol ganzenvlees, kaas en noten - een culinair samenspel met de wijn.

De kers op de taart was het moment waarop we gezamenlijk de verkochte dozen telden voor het goede doel.  Een recordaantal dozen vond nieuwe eigenaren, wat resulteerde in een prachtig bedrag voor Stichting Leef  Deze stichting maakt De Onbeperkte Elfstedentocht mogelijk, waarbij mensen met een chronische aandoening of beperking niet aan de zijlijn staan, maar actief kunnen deelnemen, grenzen verleggen en doelen behalen!

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze geslaagde avond vol genot en vrijgevigheid. Samen hebben we niet alleen onze smaakpapillen verwend, maar ook een waardevolle bijdrage geleverd aan het verwezenlijken van dromen voor Stichting Leef!  Laten we samen proosten op meer mooie momenten en toekomstige initiatieven voor het goede doel!


Comments


bottom of page