top of page

JCI Leden

Stephanie van Barneveld

Stephanie van Barneveld

Voorzitter

Een gepassioneerde projectmedewerker, is een onmisbare kracht binnen 3oBuro ZWF. Daarnaast is ze mede-eigenaar van Zhino Designs, waar ze haar creativiteit en ondernemersgeest laat bloeien.

Britt Kok

Britt Kok

Secretaris

Is productmanager bij ME-AT, waar ze verantwoordelijk is voor het beheer en de ontwikkeling van producten. Met haar toewijding en expertise speelt ze een cruciale rol in het succes van het bedrijf.

Alies Koree

Alies Koree

Commissie Fun & Social

Is zelfstandig architect en eigenaar van Atelier Koree. Haar inspiratiebronnen vormen de basis voor haar creaties, die door klanten worden beschreven als tijdloos en aansprekend.

Mark Nauta

Mark Nauta

Commissie Business, Kascommissie

Is de eigenaar van Score BV, Score Production BV en ErgoXS BV. Met zijn brede ervaring en ondernemersgeest leidt hij deze bedrijven met passie en toewijding en bouwt voortdurend aan sterke relaties met klanten en partners.

Jasper Koning

Jasper Koning

Commissie Business

Is een onderzoekende communicatieprofessional met een passie voor creëren. Heeft zijn Bachelor Communicatie behaald en is nu werkzaam in de horeca bij Onder de Linden.

Tyrone Faber

Tyrone Faber

Commissie Nieuwe leden & Communicatie

Is een ervaren professional met een passie voor operations management. Als Manager Operations bij Hamilton Bright Flex Sales brengt hij zijn expertise en leiderschapsvaardigheden naar voren om de operationele processen te stroomlijnen en te optimaliseren

Mathilde Winsser Philippo

Mathilde Winsser Philippo

Vicevoorziter

Een enthousiaste en pragmatische professional, brengt haar expertise in als adviseur en projectleider bij ROS Friesland. Haar enthousiasme en vastberadenheid maken haar een waardevolle aanwinst voor het team!

Jente Bulthuis

Jente Bulthuis

Commissie-coördinator

Is HR-adviseur bij KyK (Krêft yn Kollektyf), waar ze zich toelegt op het adviseren en ondersteunen van het personeel. Met haar deskundigheid en betrokkenheid draagt ze bij aan het welzijn van de medewerkers binnen de organisatie.

Renske Steenstra

Renske Steenstra

Commissie Fun & Social

is een ervaren anesthesioloog-pijnspecialist die haar werk met grote passie en deskundigheid uitvoert. Met haar gedegen ervaring en toewijding biedt zij hoogwaardige zorg aan haar patiënten

Sander van Goethem

Sander van Goethem

Commissie Business

Is een toegewijde zorgverlener en mede-eigenaar bij FysioMaks. Met een passie voor het verbeteren van het welzijn van zijn patiënten, biedt hij hoogwaardige fysiotherapeutische zorg en begeleiding

Leonie van der Burg

Leonie van der Burg

Commissie nieuwe leden & communicatie

Is een ervaren internist hematoloog bij MSB Cureo, werkzaam in het Antonius Ziekenhuis Sneek/Emmeloord. Met haar expertise en toewijding zet ze zich in voor de gezondheid en het welzijn van haar patiënten.

Bob Mannaart

Bob Mannaart

Penningmeester

Is een docent bij Firda Sneek International Hospitality Studies (IHS), waar hij wordt erkend als een positief, energiek, nieuwsgierig, enthousiast en proactief persoon. Hij staat altijd klaar om anderen te helpen en vervult zijn rol met veelzijdigheid en toewijding.

Jan Marten de Boer

Jan Marten de Boer

Commissie Fun & Social, Kascommissie

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging J.Æ. de Boer & Zn., Met zijn toewijding en professionele aanpak helpt hij om uitvaarten op een gedenkwaardige manier te organiseren.

Wouter Roersma

Wouter Roersma

Commissie Fun & Social

Een ervaren relatiemanager bij Bentacera, waar hij zich toelegt op het onderhouden en versterken van relaties met klanten. Met zijn professionele aanpak en uitgebreide kennis zorgt hij voor optimale dienstverlening en tevreden klanten.

Auke Barske

Auke Barske

Commissie Business

Is een ervaren koffiemonteur, gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van koffiemachines. Met zijn expertise zorgt hij ervoor dat uw koffiezetapparaat optimaal blijft functioneren, zodat u kunt blijven genieten van de perfecte kop koffie

Dennis Hondema

Dennis Hondema

Commissie Nieuwe leden & Communicatie

Is een veelzijdige professional, gespecialiseerd in backoffice, social media, webshop en websitebeheer voor lightsandstyling.com. Met zijn toewijding en expertise draagt hij bij aan het succes en de groei van het bedrijf

bottom of page