JCI Sneek haalt jonge ondernemers naar Sneek10-05-2011

“JCI Sneek haalt jonge ondernemers naar Sneek”

SNEEK – JCI Ter Snaecke uit Sneek organiseert op 14 mei 2011 het College van Afgevaardigden (CVA). Het CVA is de landelijke ledenvergadering voor Junior Chamber International (JCI), ook wel bekend als de ‘Junior Kamer’. JCI is een internationaal netwerk voor ondernemende mensen die zichzelf willen ontwikkelen, maatschappelijk betrokken zijn en met elkaar kunnen netwerken. De ‘fun’ is de belangrijke verbindende factor.

JCI Nederland telt ongeveer 100 kamers, Sneek is vertegenwoordigd door JCI Ter Snaecke. Met de organisatie van het CVA verwacht JCI Ter Snaecke 250 leden, en daarmee jonge ondernemers naar Sneek te halen. Dit tot genoegen van de burgemeester van de Gemeente Súdwest Fryslân, Hayo Apotheker, die zelf ook op het festijn aanwezig zal zijn
Waterrijk

“Om deze dag een succes te laten worden, is het aantal bezoekers van cruciaal belang. We hebben daarom voor het thema Waterrijk gekozen. Dit spreekt onze doelgroep aan en duidt de kracht van Sneek aan. Tijdens het CVA zal een groot deel van onze workshops en trainingen op het Sneekermeer plaatsvinden. Het aantal aanmeldingen is nu al boven verwachting” aldus een enthousiaste voorzitter Ben Sterenberg.
Jubileum

JCI Ter Snaecke viert dit jaar ook nog zijn 20 jarig bestaan. Het CVA zal daarom worden afgesloten met een groot jubileumfeest met JCI-leden, oud-leden, vrienden en andere genodigden. JCI Ter Snaecke telt momenteel ongeveer 20 leden en is voortdurend op zoek naar jonge ondernemers die zichzelf willen ontwikkelen en iets kunnen toevoegen aan de kamer.
Goede doelen

Naast de persoonlijke ontwikkeling en het plezier met elkaar, staat JCI voor maatschappelijke betrokkenheid. De opbrengst van het CVA gaat naar het goede doel, Stichting Pallieter. Stichting Pallieter zet zich in voor de zorg van ernstig zieke kinderen.

Volg ons:

Neem contact op:

ontvang e-mail kopie